top of page

Op deze website vindt u informatie over het Diabetes en Welzijn (DWELL) project, aangeboden in samenwerking met Monné Zorg en Beweging. 

DWELL is een internationale samenwerking die u als diabetes type 2 patiënt een holistische aanpak biedt voor het verbeteren van uw kwaliteit van leven. 

Bent u diabetes type 2 patiënt en wilt u uw aandoening beter onder controle kunnen houden en uw kwaliteit van leven verbeteren? Schrijf u dan in voor het DWELL project door te mailen naar dwell@kinetic-analysis.com of te bellen naar 076-5810491.

Zodra er 10 mensen zich hebben aangemeld zullen wij starten met het 12 weken programma.

Er staan in het DWELL project 4 pijlers centraal, namelijk voeding, bewegen, welzijn en educatie. Binnen deze pijlers biedt DWELL u verschillende (gratis) activiteiten aan gedurende 12-weken. De meeste activiteiten zullen plaatsvinden op locatie bij Monné Zorg & Beweging. Gedurende dit zogenaamde 12-weken programma zult u samen met andere diabetes type 2 patiënten deelnemen aan de verschillende activiteiten. Verder ontvangt u persoonlijke begeleiding bij het behalen van de door u vooraf gestelde doelen. Wanneer het 12-weken programma door u is doorlopen worden er een aantal terugkom momenten (na 3, 6 en 9 maanden) ingepland, waarin we pijlen wat het effect is geweest van het 12- weken programma en of uw leefstijl is veranderd. Het einddoel? Een gezonde leefstijl op lange termijn.

Er is een groot aanbod van interessante activiteiten, evenementen en recepten in de regio Breda (Noord-Brabant). Deze pagina brengt dit aanbod samen en bundelt deze initiatieven. Door regionale bewustwording streven we naar een maatschappelijke verandering die een gezonde leefstijl het nieuwe normaal maakt. De educatie pagina helpt u op weg met informatie over diabetes type 2 in het algemeen en informeert over educatieprogramma's van partijen in de buurt. 

Aanvullingen, ideeën of vragen? Die ontvangen wij graag. Contact opnemen kan via het contactformulier hieronder of via het kopje contact. 

Contactformulier

Bedankt! Bericht verzonden.

bottom of page