top of page
  • Foto van schrijverMaarten Gijssel

Authentic Moves Breda


Authentic Moves is een uniek bewegingsconcept. De unieke combinatie tussen persoonlijk begeleide trainingen, gericht voedingsadvies, ondersteunende herstelfysio en indien gewenst, dry needling.

Je traint in een rustige omgeving waar met focus en aandacht gewerkt wordt aan jouw persoonlijke doel. Onze personal trainers, voedingsconsulent en fysiotherapeut werken nauw samen om er zo voor te zorgen dat je lichaam weer in optimale conditie komt of blijft als deze dat al is.

data:image/gif;base64,R0lGODlhAQABAPABAP///wAAACH5BAEKAAAALAAAAAABAAEAAAICRAEAOw==

Wij richten ons op de doelgroep 30+. In deze fase van ons leven zijn we carrièregericht en hard werken in combinatie met een druk privéleven geeft vaak een hoge druk. Er blijft vaak weinig tijd over voor andere dingen, laat staan dat je er nog de energie voor hebt. Dit is een zorgwekkende ontwikkeling. Je lichaam mist de afleiding, komt beweging te kort en kan zich niet meer ontspannen en opladen. Gevolg hiervan is dat er vaak onregelmatig en ongezond gegeten wordt, waardoor je lijf gaat protesteren en mankementen gaat vertonen. Je krijgt te maken met stress, hart- en vaatziekten, overgevoeligheid, noem maar op… en hoe lang gaat dat goed?

Vaak wordt er impulsief actie ondernomen om meer te gaan bewegen of sporten. In de vorm van hardlopen of naar één van de vele fitnesscentra die ons land te bieden heeft en een lidmaatschap af te sluiten. Dit resulteert met regelmaat tot een spurt van 3 maanden waarna de motivatie zakt en er allerlei excuses zijn om niet meer te bewegen. Bespaar jezelf dit traject en maak de keuze voor een juiste aanpak.

Ontdek wat personal training voor je lichaam en geest kan betekenen. Onze doelstelling is om je gezonder en fitter te maken. Bij de één is dat afvallen, bij de ander betekent het een mooier fitter lichaam hebben. Wij vinden dat lichaam en geest weer helemaal in balans moeten zijn om zo goed mogelijk te functioneren. Hierdoor zullen je prestaties op werkvlak, privé of op sociale gebied weer een krachtige impuls krijgen en ga je een gezonde toekomst tegemoet.

We ontvangen je graag in onze stijlvolle vestiging op de Ginnekenweg 241 in Breda.

Locatie: Breda

3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page